Kylie en Kendall niet bij bruiloft halfbroer

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

LOS ANGELES – Bijna de hele familie Jenner heeft het laten afweten op de bruiloft van Brody Jenner. Dat meldt E! News. De 34-jarige realityster trouwde zaterdag op het Indonesische eiland Sumba met zijn grote liefde Kaitlynn Carter. Grote afwezigen waren zijn halfzusjes Kylie en Kendall en vader Caitlyn.

Caitlyn was zaterdag op een gala-evenement in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Kylie ging ondertussen liever op stap in Hollywood met beste vriendin Jordyn Woods en Kendall was op een date met basketballer Ben Simmons.

Brody vertelde eerder aan People dat hij Kylie en Kendall wel had uitgenodigd. “Ik heb nooit iets gehoord van mijn twee zusjes. Ze hebben niet eens laten weten dat ze niet komen. We zullen ze missen. Ik had graag gezien dat ze erbij waren.” De The Hills-ster zei wel een reactie te hebben gehad van zijn vader, maar Caitlyn had werkverplichtingen waar ze niet onderuit kon komen.

Brody is de tweede zoon van – toen nog – Bruce Jenner en Linda Thompson. Voor zijn huwelijk met Linda was Bruce getrouwd met Chrystie Scott. Met haar kreeg hij een zoon en een dochter. Na zijn huwelijk met Thompson trouwde Bruce met Kris Kardashian. Met haar kreeg hij dochters Kendall en Kylie. In 2015 maakte Bruce bekend voortaan door het leven te willen als Caitlyn.

 

BuzzE

 

 

Tags

BRODY JENNERCAITLYN JENNERHALFBROERHUWELIJKKENDALL JENNERKYLIE JENNER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie