Kylie Jenner past kleding niet meer

Door: DitjesDatjes
08-07-2018

Op haar Instagram-foto’s is het niet te zien, maar Kylie Jenner zegt dat haar lichaam is veranderd na de zwangerschap en bevalling van haar dochtertje Stormi. De realityster zegt dat ze al haar oude kleding niet meer past.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kledingstijl

Kylie heeft haar kledingstijl moeten aanpassen, zegt ze in een YouTube-video waarin ze samen met beste vriendin Jordyn Woods allerlei vragen beantwoordt. “Niets in mijn kledingkast past nog.” Ze kan dan ook niet wachten om haar buikspieren terug te krijgen en zich fit te voelen.

“Ik heb een fantastische zwangerschap en bevalling gehad. Ik ben er erg blij mee en ik zou het zo opnieuw doen, maar mijn borsten zijn wel drie zo groot geworden. Dat stoort mij. Ik heb ook striae op mijn borsten. En mijn buik en mijn middel zijn niet hetzelfde en mijn kont is groter en mijn dijen zijn dikker”, aldus het openhartige halfzusje van Kim Kardashian.

Jenner zegt ook dat haar vijf maanden oude dochter precies op haar lijkt. “Ze is net mijn tweeling. Maar ze begint steeds meer op haar vader te lijken.” Kylie zegt dat Stormi dezelfde ogen, oren en voorhoofd heeft als zij. “Het enige waar ik onzeker over was… Ze heeft de meeste perfecte lippen ter wereld. Die heeft ze niet van mij”, bekent de realityster die op 17-jarige leeftijd haar lippen liet opvullen.

 

 

BuzzE

 

 

Meer DenD