‘La Paay verhuist naar recreatiepark vol Polen’

Door: DitjesenDatjes
18-10-2017

Patricia Paay (68) heeft zeer waarschijnlijk een woning gekocht op recreatiepark Parc Patersven in Wernhout, vlakbij de Belgische grens. Dit meldt de Telegraaf. Het park staat bekend om de vele Oost-Europeanen die daar het gehele jaar verblijven.

Haast

Volgens een ingewijde heeft Patricia het koopcontract twee weken geleden ondertekend en wilde ze er perse binnen vier weken in kunnen trekken. Er is dus haast bij. Het gaat om een huis van zo’n kleine 225.000 euro. Het vorige huis in Lijnden waar onlangs de overdracht van was, is voor 475.000 euro verkocht. Geen wonder dat Patricia dus haast had met de koop van een nieuwe woning. Op dit moment woont ze op een geheime plek samen met haar huidige echtgenoot Robbert Hinfelaar (33).

Veel Oost-Europeanen

Opvallend aan de verhuizing is dat recreatiepark Parc Patersven allesbehalve een goede reputatie heeft. Volgens de gemeente wonen er naast zo’n vijftienhonderd Polen ook veel andere Oost-Europeanen zoals Letten, Esten, Roemenen en Bulgaren. Autochtonen zijn er in ieder geval flink in de minderheid.

 

Meer DenD