Laait liefde tussen Marco en ex-vriendin weer op?

Marco Borsato
Door: Tanja Brouwer
24-01-2020

Marco zou al dagen niet bij de echtelijke villa van hem en Leontine zijn geweest. Dat zeiden buurtbewoners vorige week tegen weekblad Privé. Nu schrijft weekblad Story dat Marco misschien niet meer bij Leontine is, maar wel aandacht heeft voor een andere vrouw….

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Speciaal voor elkaar

Het gaat op Denise Boekhoff, de vrouw met wie Marco acht jaar samen was. In 1996 ging het stel uit elkaar, en dat was een enorme klap voor Marco. Denise was verliefd geworden op ondernemer Robert Jan de Boer, maar die relatie ging paar jaar later, nadat ze twee zoons kregen, uit. Destijds liet Denise weten dat Marco altijd speciaal voor haar zou blijven, en dat gevoel was wederzijds. De twee kregen weer contact, iets wat Leontine naar verluidt niet leuk zou hebben gevonden. Vooral omdat destijds, rond 2004, Marco en Leontine huwelijksproblemen zouden hebben.

‘Prachtig ben je nog steeds’

Het contact tussen Marco en Denise was de laatste jaren weer wat minder, maar volgens weekblad Story spreken ze elkaar weer. Net nu ze waarschijnlijk wéér wat problemen binnen hun huwelijk hebben. Story weet dat Marco de laatste tijd veel reageert op de Instagramfoto’s die Denise plaatst op haar afgeschermde account. ,,Prachtig ben je nog steeds”, zou de zanger hebben geschreven bij een foto van de blondine, die werkt als model.

Marco en Denise wilden niet reageren op het verhaal in Story.

 

Meer DenD