Laat Emma Heesters Marco Borsato tóch links liggen?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Wat gaat er gebeuren met de single van Emma Heesters en Marco Borsato? Voorlopig niks lijkt het. Het enthousiasme van Emma Heesters lijkt als sneeuw voor de zon verdwenen.

Met de aankondiging van de kerstsingle van Emma Heesters bij RTL Boulevard kwam nog een andere mededeling. Zij zou samen met Marco Borsato een single hebben opgenomen. Ze zei toen: ,,Ik denk dat elke artiest droomt van een song met Marco.” Frank Dane maakte de opmerking: ,,Ondertussen denk ik dat Marco blijer mag zijn dat Emma met hem wil samenwerken. Ik denk dat hij het ook wel kan gebruiken.”

Hardnekkige geruchten

Marco Borsato zit midden in een rumoerige periode, die al een flinke tijd voortduurt. Gingen hij en Leontien Borsato eerder nog uit elkaar omdat hij vreemd was gegaan. Nu doen er hardnekkige geruchten de ronde dat hij grensoverschrijdend gedrag vertoond zou hebben. De roddelrubriek RoddelPraat bracht de geruchten naar buiten. Medepresentator van de rubriek Dennis Schouten benadrukte wel niet zeker te weten of de geruchten waarheid waren.

Van de geruchten is overigens geen enkel bewijs en er is ook geen aangifte gedaan. Eerder leek de aankondiging van Emma Heesters een lichtpuntje voor Borsato…

Onzeker

Gisteren was de zangeres te gast bij het televisieprogramma ‘Tijd voor MAX’. Haar single met Marco Borsato kwam ook even ter sprake. Toen Sybrand Niessen vroeg hoe het daarmee stond zei Heesters: ,,Ik heb een nummer met hem opgenomen, en dat is eigenlijk veel groter geworden dan wat het was.” Ze geeft aan dat er een nummer op de plank ligt, maar dat het nog niet zeker is wat ermee gebeuren gaat. Niessen vroeg of dat uitkomt. Heesters antwoordde daarop: ,,Nu is daar geen sprake van. Eerst maar even kerst vieren”, zei ze verwijzend naar haar kerstsingle.

Tags

EMMA HEESTERSGRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAGLEONTIEN BORSATOMARCO BORSATOSINGLETIJD VOOR MAX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck