Laat Gordon Nederland achter?

Door: DitjesenDatjes
19-03-2018

Gordon heeft het momenteel niet makkelijk. Nog niet zo lang geleden is zijn hart alweer gebroken, en nu ligt hij bij veel collega-BN’ers niet zo goed door zijn  biografie. Daarom is hij naar Zuid-Afrika gevlucht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Settelen

In Kaapstad komt hij even tot rust. Hoewel hij daar vaak op vakantie gaat, laat hij nu weten dat het misschien niet tijdelijk is! Op Instagram postte hij een foto met de tekst “Op het leven mensen! Op zoek naar een nieuw huis in Kaapstad! #newplace #timetosettle down”
Zou Gordon het serieus menen en zich echt willen settelen in Kaapstad?

Bij een foto die hij een paar dagen daarna post schrijft hij “Life is good!!! Heerlijke lunch bij Whilloughby’s en nu even sundowners om het leven te vieren op de mooiste plek op aarde! #foundmyplace #homeawayfromhome #happyagain.”

Financiën

Gordon is al heel vaak naar Kaapstad gegaan. Daar viert hij het liefst vakantie, en ook was het plan om daar te trouwen. Helaas heeft hij tijdens het programma Gordon gaat Trouwen niet ‘de ware’ gevonden.

Nu lijkt hij dus opzoek te gaan naar een woning in de stad, maar de vraag is of dat ‘gewoon’ een vakantiewoning wordt of zijn vaste verblijfplaats.

Volgens verschillende bronnen gaat het financieel niet goed met de presentator, en kan hij het zich dus absoluut niet veroorloven om een extra huisje te kopen. Zo heeft hij een schuld op zijn huis in Blaricum staan van 3 miljoen euro. Dat huis probeert hij te verkopen, maar dat is nog niet gelukt.

Meer DenD