Laat Rachel Roxeanne in de steek?

Roxeanne Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rachel Hazes en haar zoon André Hazes zijn sinds een aantal maanden weer erg close met elkaar. De twee zagen elkaar jaren niet, maar tegenwoordig lakken ze samen hun nagels en gaan ze samen dagjes uit. Tegelijkertijd lijkt de band tussen Roxeanne en Rachel erg verslechterd te zijn, en dat lijkt de zangeres zelf te bevestigen.

Rachel bij optreden?

Vanavond vindt voor de achtste keer Holland zing Hazes plaats. Verschillende Nederlandse artiesten treden op en ook de 26-jarige André Hazes en de 27-jarige Roxeanne zullen op het podium staan. Niet tegelijkertijd, want ook zij hebben al jaren geen contact. Roxeanna was vandaag te gast bij de radioshow van Barry Paf op 100% NL. Daar werd haar gevraagd of haar moeder in het publiek zal staan. ,,Dat weet ik niet. Dat zou je dan even aan haar moeten vragen. Ik heb geen idee, nee. Ik ben er in ieder geval wél bij”, antwoordt Roxeanne. Opmerkelijk, want de twee waren altijd erg close, woonden zelfs naast elkaar en hadden (bijna) iedere dag contact.

Broer en zus zullen elkaar ongetwijfeld tegenkomen in de wandelgangen backstage. Dat is volgens de zangeres geen probleem: ,,We hebben ten eerste geen ruzie, en ten tweede zijn we beide behoorlijk professioneel dus die dagen gaan ons super goed af. Het voelt helemaal niet ongemakkelijk en we hebben het hartstikke naar ons zin.”

Tags

ANDRÉFAMILIEHOLLAND ZINGT HAZESRACHELROXEANNERUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck