Laatste aflevering De Luizenmoeder eindigt met hoogtepunt

Door: Tanja Brouwer
15-04-2019

Gisteren viel definitief het doek voor serie De Luizenmoeder. Hoewel de laatste ‘echte’ aflevering vorige week al was uitgezonden was gisteravond de bloopercompilatie te zien. Fans van het programma konden nog één keer genieten van Anton, Ank, Hannah, Volkert en de andere karakter. Vooral het allerlaatste shot riep veel reactie op. Climax De slotscène van

Gisteren viel definitief het doek voor serie De Luizenmoeder. Hoewel de laatste ‘echte’ aflevering vorige week al was uitgezonden was gisteravond de bloopercompilatie te zien. Fans van het programma konden nog één keer genieten van Anton, Ank, Hannah, Volkert en de andere karakter. Vooral het allerlaatste shot riep veel reactie op.

Climax

De slotscène van vorige week was een kussende juf Ank en meester Anton. De spanning tussen de twee werd heel het seizoen opgebouwd en eindelijk leek het tot een hoogtepunt te komen, maar het einde van de aflevering van gisteravond was pas echt een climax. Juf ank zat namelijk in het fietsenhok op haar knietjes voor meester Anton. Niet om hem ten huwelijk te vragen, maar om hele andere redenen! Een echt ‘Happy end’.

 

https://twitter.com/Vandittem/status/1117530468965130240

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen