Laatste bestraling voor Rossana Kluivert

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Rossana Kluivert krijgt vrijdag haar laatste bestraling. De styliste en vrouw van oud-voetballer Patrick Kluivert is onder behandeling voor borstkanker.

Uitrusten

“Onderweg naar het ziekenhuis voor mijn laatste (21e) bestraling. Nu kan ik gaan uitrusten en dankbaar zijn voor de dokters, medicijnen, familie, vrienden en jullie”, schrijft ze op Instagram. “Ik hoop dat in de toekomst niemand dit meer hoeft mee te maken, dus laten we de artsen steunen #cancerresearch”, vervolgt ze. Cancer Research is een stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, en fondsenwerving.

https://www.instagram.com/p/Bmka8DtBK_f/

 

De 45-jarige styliste stelde in juli de opnames voor haar reallifeserie bij TLC uit. Haar doktoren raadden haar aan om direct aan de bestralingen te beginnen. Ze zou in de serie Kluivert Dog Rescue Center straathonden op Curaçao redden. “Ik zou eigenlijk naar Curaçao afreizen om mijn droom op te zetten samen met heel veel fantastische mensen die dit mogelijk maken vanuit Nederland, België en Curaçao. Na mijn operatie ben ik nu voldoende hersteld om dit te doen dacht ik. Helaas vinden de doktoren toch dat het niet verstandig is om de bestralingen uit te stellen en zal ik dit eerst gaan doen en met beide handen aanpakken”, schreef Rossana eerder op Instagram.

 

 

 

Tags

KANKERROSSANA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie