Laatste nieuws: ex terug uit Spanje, steunbetuigingen voor Barbie

Door: DitjesDatjes
12-01-2018

Niemand weet wat hier precies speelt rond Samantha de Jong, maar er komt momenteel ook heel veel steun voor Barbie die in het ziekenhuis is opgenomen. mensen laten zich terecht van hun menselijke kant zien en maken zich zorgen over het lot van de realitystar.

,,Zullen we maar gewoon lief zijn voor Barbie”, ,,Lieverd, hou je sterk”, ,,Barbie sterkte meid!”, zijn zo de lieve opmerkingen via Twitter.

Mensen die Samantha de Jong van televisie kennen kennen maken zich zorgen over haar toestand. Er is veel compassie met haar en haar kinderen. Veel mensen die zich op sociale media bewegen uiten hun steun voor Samantha.

,,Hoeeveel ellende kan een mensenleven dragen?”, ,,sterkte wijffie”, ,,ik vind het diep triest voor haar”, ,,beetje respect mag wel vind ik”, ,,wens haar sterkte”, ,,ik hoop dat Samantha de Jong nu hulp krijgt en ook aanneemt”.

Michael van der Plas, de ex van Barbie, kwam vanmiddag met het vliegtuig aan vanuit Spanje, waar hij woont. „Ik stap net het vliegtuig uit nadat ik vanochtend telefoon kreeg dat ik zo snel mogelijk naar Nederland moest komen.”

Van der Plas verwijst naar de ouders van Samantha voor verder commentaar.

 

Meer DenD