Ladies of Soul CANCELEN shows

Streep door shows Ladies of Soul
Door: Charlotte Wijnen
03-06-2022

De dames van Ladies of Soul hebben besloten de concerten in september te cancelen. ,,Door alle ontwikkelingen blijkt het niet haalbaar om op korte termijn de shows te produceren die jullie van ons gewend zijn”, schrijven de dames in een verklaring op Instagram.

Na een moeilijke coronatijd keken de dames enorm uit om weer op te kunnen treden. Helaas hebben ze toch besloten de concerten te annuleren. ,,Hierbij het verdrietige nieuws dat de Ladies of Soul concerten op 23 & 24 september in de Ziggo Dome worden geannuleerd”, meldt Ladies of Soul op Instagram.

Glennis trekt zich terug

De juiste keuze maken was erg moeilijk, schrijven de dames. Het besluit komt nadat Glennis heeft besloten zich terug te trekken vanwege de negatieve publiciteit rondom het geweldsincident.

,,De negatieve publiciteit rondom het incident waarbij Glennis betrokken is geraakt, terwijl de cultuursector nog aan het herstellen is, maakt de broodnodige promotie voor de concerten al ruim 3 maanden moeilijk. Glennis begrijpt dat dit zijn tol eiste en heeft ons de afgelopen week laten weten zich terug te willen trekken ten behoeve van de concerten.”

Niet haalbaar

Ondertussen hebben de dames er alles aan gedaan om alsnog een spectaculaire show neer te zetten. ,,Echter door alle ontwikkelingen en na intensief overleg met specialisten en adviseurs blijkt het niet haalbaar om op korte termijn de spectaculaire shows te produceren die jullie van ons gewend zijn”, aldus Ladies of Soul. ,,Wij brengen dit bericht met pijn in ons hart en vragen jullie begrip hiervoor. We hopen beter dan ooit terug te komen met een fantastische nieuwe show.”

Meer DenD