Ladies of Soul ook zónder Glennis succesvol: ‘Tweede show toegevoegd’

Ladies gaan als een trein zonder tokkie Glenda
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

De Ladies of Soul komen, vanwege groot succes, volgend jaar met een tweede show. Dat deelde de groep vrijdagochtend op Instagram. Hieruit blijkt dat de groep ook zónder Glennis succesvol is.

,,Vanwege het overweldigende succes hebben we besloten om een extra show toe te voegen op 5 april”, schrijft de groep op Instagram. De fans blijven ook zonder Glennis Grace komen. Glennis maakte eerder deel uit van de groep.

Pijnlijk

Dat de vrouwen van Ladies of Soul besloten hebben terug te keren zónder Glennis Grace, was behoorlijk pijnlijk voor de zangeres. ,,Ik was onderdeel van de groep en misschien heb ik makkelijk praten, maar ik had het zelf nooit zo gedaan”, zei Glennis in gesprek met Shownieuws. Zelf had Glennis gehoopt op een tweede kans, maar die kwam er niet.

Één lijn

De vrouwen zitten niet meer op één lijn met Glennis, maakte Berget vorige maand bekend. ,,Wij zijn zó trots op Glennis en houden van haar”, legt Berget uit. ,,Maar wij moeten als de Ladies of Soul ook door. Nu zijn we even niet helemaal op één lijn met Glennis, maar je weet nooit hoe dat in de toekomst is.”

Tags

GLENNIS GRACELADIES OF SOUL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck