Ladies over Sylvie: ‘Leer een vak’

Door: Tanja Brouwer
24-10-2019

In de talkshow Ladies Night, gepresenteerd door Merel Westrik, geven de gasten altijd aan wat het ‘dieptepunt’ van de week is. Voor Annemarie van Gaal was dat Sylvie Meis én de media die over de kleine diva schrijven.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dieptepunt

,,Over die ring van Sylvie Meis…” begint Annemarie van Gaal als Merel Westrik naar haar dieptepunt van de week vraagt. Een vermoeiende ,,Oh nee, please” en een grote zucht komt direct uit de mond van Tjitske Reidinga. Terwijl Olcay Gulsen in shock is dat ze hier niets vanaf wist: ,,Wacht even, heeft Sylvie Meis een nieuwe ring en ik weet dit niet? Dat is pas een dieptepunt in mijn leven!” aldus een verbaasde Olcay.

Afbranden

Sylvie Meis poseerde met haar nieuwe vlam en Duitse kunstenaar Niclas Castello inclusief nieuwe ring die ze wel erg opvallend op de foto ‘showt’. Daar kan Van Gaal niet zo goed tegen en brandt Meis en haar Niclas compleet af. De onderneemster denkt namelijk dat de actrice opzettelijk zo poseert dat de media over haar gaat schrijven en speculeert over een verloving. Annemarie denkt dat de kunstenaar nog wat beelden te koop had waardoor hij een ring voor zijn nieuwe vriendin kon kopen. Of een andere speculatie: ze denkt dat de actrice vond dat ze niet genoeg in het nieuws was.

‘Leer een vak’

,,Dus jij denkt dat ze dit zelf naar buiten heeft gebracht?” vraagt de presentatrice aan Annemarie. ,,Alle media schrijft erover, iedereen is er mee bezig, en dan denk ik, ja, doe wat nuttigs met je tijd, weet je. Leer een vak in de tussentijd” zegt Van Gaal. ,,Wauw, ik wil morgen echt alle kranten lezen” zegt Olcay ,,want, you just shamed Sylvie” zegt ze er achteraan.

Meer DenD