Lage bloeddruk oorzaak val Simon Cowell

Door: Redactie
30-10-2017

LONDEN – Simon Cowell was van de trap gevallen omdat hij duizelig werd. Dat kwam door een te lage bloeddruk, zegt hij in een interview met The Sun. Door zijn gezondheidsprobleem kon Cowell afgelopen weekend niet bij de eerste liveshows van X Factor zijn.

“Toen ik vrijdagochtend wakker werd, voelde ik me niet lekker”, vertelt Cowell aan de tabloid. Hij stond toch maar op en wilde een glas melk drinken. Daarna liep hij weer de trap op en toen ging het mis. “Het eerstvolgende dat ik me kan herinneren is dat er iemand een brace om mijn nek aanbracht”, zegt hij. “En ik had een vreselijke hoofdpijn.”

Cowell zegt flink geschrokken te zijn van zijn val. Eerst was hij bang dat hij zichzelf flink geblesseerd had, maar dat bleek mee te vallen. “Het gaat alweer beter”, laat hij weten. “Maar dit is wel een waarschuwing voor me dat ik beter op mezelf moet letten. Ik heb nu verantwoordelijkheden, want ik ben tenslotte vader.”

Op doktersadvies liet Cowell de shows van zaterdag en zondag aan zich voorbij gaan. Volgens The Sun heeft hij de uitzendingen thuis vanaf de bank bekeken.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD