Lange Frans: ‘Ik wil niets meer met Marco Borsato te maken hebben’

Lange Frans is klaar met Marco
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat het Voice-schandaal aan het licht kwam, wil Lange Frans zich volledig distantiëren van Marco Borsato. In 2013 nam hij samen met de zanger het nummer Samen Voor Altijd op, maar de rapper heeft zijn naam van de plaat afgehaald. ,,Zelfs als tien procent van die hele hoop waar is, is het nog steeds veel te veel.”

De reden dat Lange Frans zijn naam van de plaat heeft afgehaald, is omdat hij niet meer geassocieerd wil worden met Marco Borsato. ,,En zéker niet omdat het een plaat is met kinderen”, vertelt de rapper in weekblad Party.

Niet de macht om de plaat terug te trekken

,,Plus: als mensen naar Spotify gaan, zien ze eerst de vijf best gestreamde nummers. Dat nummer ‘Samen Voor Altijd’ wordt heel veel beluisterd, waardoor die altijd in mijn top 5 stond. Maar ik vond dat nummer niet kenmerkend voor Lange Frans. De mensen die naar mijn muziek luisteren, kennen die plaat niet.”

Als hij de plaat terug kon trekken, had hij dat gedaan. ,,Ik heb niet de macht om de plaat helemaal terug te trekken, want het is niet alleen míjn plaat. Ik ben de eigenaar niet, dat is de platenmaatschappij”, aldus Lange Frans.

‘Als Marco zich had willen verdedigen, had hij dat kunnen doen’

Lange Frans maakt in het interview duidelijk dat hij niets meer met Marco te maken wil hebben. Wachten tot de zanger zijn kant van het verhaal vertelt, vindt de rapper niet nodig.

,,Ik vind hoor en wederhoor toch iets anders dan twee aangiften. Ik heb genoeg gehoord”, besluit hij. ,,Als Marco zich had willen verdedigen, had hij dat kunnen doen. Maar we hebben alleen maar advocaten aan tafels gezien.”

‘Geruchten gaan al veel langer’

Volgens Lange Frans gingen de geruchten over Marco al langer. ,,Jullie weten net zo goed als ik dat de geruchten en roddels er al veel langer waren, al zeker anderhalf-twee jaar, voordat ze de wereld in geslingerd werden bij Roddelpraat en Yvonne Coldeweijer”, legt hij uit. ,,Maar na deze aangiften laat ik mijn naam niet achter een liedje van Borsato staan.”

Tags

AANGIFTELANGE FRANSMARCO BORSATOTHE VOICETHE VOICE OF HOLLANDTVOH

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie