Langzaam herstel voor Arie Ribbens

Door: DitjesDatjes
19-04-2018

Zanger Arie Ribbens kan nog steeds niet lopen. Na zijn val in Spanje en de daaropvolgende heupoperatie lijkt er maar weinig voortgang in te zitten…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Longkanker

De zanger zit al maanden in huis opgesloten en de enige uitstapjes die hij maakt zijn naar de controles in het ziekenhuis. Arie, die tachtig jaar oud is en wonderbaarlijk genoeg genas van longkanker zit het allemaal niet mee.

Hij tobt al maanden met zijn kwakkelende gestel na de val. Hij heeft nierproblemen, hartritmestoornissen en suikerziekte. Maar het is vooral de heupfractuur die hem nu dagelijks zo belemmert. ,,Ik kan nauwelijks een stap doen, zonder rollator gaat het al helemaal niet. Ik moet bij alles geholpen worden.”

Nieuwe heup

Voor echtgenote Cea is de zorg best zwaar. ,,Zij is 64 en ook de jongste niet meer. Zij is zo langzamerhand aan het einde van haar Latijn,” laat Arie aan Privé weten. Zijn enige redding is een nieuwe heup te laten plaatsen. ,,Gewoon een beetje mobiel in en om het huis zou al heel fijn zijn. Als alle uitslagen van de CT-scan goed zijn, gaan de artsen overleggen. Ik hoop echt op een nieuwe heup!”

Meer DenD