Latrelatie met Albert? ‘Charlène woont niet in paleis van Monaco’

Charlene woont apart van Albert
Door: Charlotte Wijnen
16-11-2021

Nadat ze is teruggekeerd naar Monaco, zou prinses Charlène niet in het Prinselijk paleis van Monaco wonen. Haar schoonzus onthult dat Charlène een eigen appartement heeft waar ze momenteel verblijft. Heeft ze een latrelatie met Albert?

Eigen appartement voor Charlène

Iets meer dan een week geleden keerde Charlène terug naar Monaco. Haar schoonzus, Chantell Wittstock, vertelt in interview met Daily Mail dat Charlène ‘ontzettend blij is weer terug bij haar familie te zijn’.

Maar voordat Charlène in januari naar Zuid-Afrika vertrok, bleek ze al te wonen in een bescheiden appartement boven een oude chocoladefabriek. Franse media meldden al dat er een grote kans bestaat dat Charlène teruggaat naar dat appartement.

Maar of dat werkelijk gaat gebeuren, wil Chantell niet bevestigen in het interview. ,,Het is nog niet duidelijk waar ze zich gaat vestigen. Ze is net terug, dus iedereen moet eerst zijn weg vinden”, aldus Chantell. ,,We zullen zien waar ze heengaat, maar ze zal waarschijnlijk gaan pendelen tussen de twee woningen.”

Niet in openbaar

In het interview wordt ook de gezondheid van Charlène besproken. Want dat ze terug is in Monaco, zegt niet dat ze volledig hersteld is van haar infectie. Chantell legt dan ook uit dat Charlène haar taken voorlopig neerlegt. ,,Herstellen gebeurt niet van de ene op de andere dag. Ze zal het rustig aan doen. De artsen hebben haar alleen toestemming gegeven om terug te vliegen naar Monaco.”

Woning Charlene in Monaco
Woning Charlene in Monaco

Meer DenD