Prinses Laurentien over Eloise: ‘Wij verschillen soms enorm’

Laurentien|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Prinses Laurentien en gravin Eloise zijn dan moeder en dochter, toch zijn er een hoop verschillen tussen de twee. Dit onthult Laurentien in gesprek met de LINDA.. Ook vertelt de prinses over haar huwelijk en gezinsleven…

De 54-jarige prinses doet een boekje open over haar leven als lid van de koninklijke familie, en de impact die dit ook heeft op haar kinderen en echtgenoot.

Social media

De achttienjarige gravin maakte de afgelopen tijd naam voor zichzelf via Instagram en TikTok. Als een van de eerste leden van de koninklijke familie gaf zij zó’n open kijk in haar dagelijks leven.

Van haar openheid komt ook een hoop narigheid, volgens Laurentien. ,,Ze moet zich realiseren dat alles wat ze op social media plaatst, impact heeft en dat andere media dat oppikken.”

Van nare reacties daarop trekt Eloise zich niets aan, maar Laurentien, die zegt anders in elkaar te steken, daarentegen wel. ,,Ik weet hoe naar en vals mensen kunnen zijn.”

Toch laten Constantijn en Laurentien hun kinderen hun gang gaan. ,,Ik geloof ook: leven is leren. Onze zoon en dochters moeten struikelenderwijs leren, zoals alle kinderen.”

Onzeker

Zelf was Laurentien vroeger een stuk onzekerder dan haar dochter nu is. Zij onthult dat dit kwam door een gebrek aan complimenten thuis.

,,Met als gevolg dat ik een tijd vreselijk mijn best heb gedaan om die onzekerheid te maskeren, op het krampachtige af.”

De prinses zegt dit met haar eigen kinderen nu anders te doen. Ook haar zoon Claus-Casimir komt aan bod in het interview. Volgens haar maakt hij een enorme groei mee op de Schotse kostschool waar hij naartoe gaat.

,,Het is zo mooi om mee te maken hoe hij daar bloeit. Echt bijzonder.”

LEES OOK:

Eloise vertelt openhartig over breuk met vriendje

Tags

ELOISEGRAVINLAURENTIENPRINS CONSTANTIJNPRINSES LAURENTIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck