Leco verklapt nieuwe details huwelijk Sylvie Meis

Leco van Zadelhoff
Door: Lois Kuhfus
21-09-2020

De bruiloft-vierdaagse van Sylvie Meis en Niclas Castello is tot een einde gekomen. Sylvies goede vriend Leco van Zadelhoff vertelt dat het paar vertrokken is op huwelijksreis en dat de gasten teruggekeerd zijn naar huis. Ook verklapt hij een paar nog niet eerder onthulde details over de grote dag(en)…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sprookjeshuwelijk

Leco vertelt in RTL Boulevard de bruid meerdere malen gesproken te hebben. ,,Ik heb haar gister gesproken en heb haar vanmiddag ook even gesproken.” Hij laat weten dat Sylvie haar geluk niet op kan en dat het huwelijk gelukkig aan haar strenge verwachtingen voldeed. ,,Dit is het huwelijk waar ze van droomde, en het is een sprookjeshuwelijk.”

Ook onthult hij wat de gasten vonden van de huwelijksdagen: ,,Een aantal vrienden van mij waren er en die hebben mij met wat fotootjes op de hoogte gehouden. Ik vond het er ongelooflijk mooi uitzien hoe de zaal was aangekleed en hoe zij eruit zag. Ja, dit was waar ze van droomde en dit is ook wat het geworden is. Uiteindelijk was er 70 man ongeveer, daar moet je het feest mee maken. en dat is volgensmij enorm gelukt.”

LEES OOK:

Insider onthult: Zoveel kost trouwjurk Sylvie

Balen

Waarom was Leco, die een goede vriend van Sylvie is, zelf niet bij haar huwelijk? De visagist onthult erg te balen dat hij niet aanwezig was bij het huwelijk, maar spijt heeft hij niet. Als hem gevraagd wordt of hij het jammer vindt dat hij er niet bij was reageert hij:

,,Ja het is dubbel, natuurlijk vind ik het heel erg jammer en dat heb ik ook vorige week verteld: ik was er graag geweest en ik was heel lief uitgenodigd.”

Leco vertelt dat hij lang twijfelde of hij wel of niet zou komen naar haar huwelijk: ,,Ik heb heel erg gewikt en gewogen en heb uiteindelijk besloten. Gezien de hele situatie en het feit dat ik me écht niet kan permitteren om tien dagen in quarantaine te gaan.”

Hij durfde het risico niet te nemen: ,,Voor één dag huwelijk dat alles op het spel zetten, daar heb ik uiteindelijk voor gekozen om het niet te doen. Maar natuurlijk was ik er graag bij geweest.”

Meer DenD