Lee Towers bedreigd door supporters Jan Smit: ‘Triest’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lee Towers zegt nooit te willen stoppen met optreden, al maakt hij tijdens optredens ook mindere dingen mee. Zo werd hij uitgenodigd door Jan Smit om bij een thuiswedstrijd van FC Volendam te komen zingen, maar het optreden werd op het laatste moment gecanceld omdat supporters hadden gedreigd Lee iets aan te doen.

Lee hoefde er niet over na te denken toen Jan vorig jaar vroeg of hij bij de thuiswedstrijd van zijn club wilde zingen. Helaas waren supporters van FC Volendam daar niet blij mee en kon het optreden van Lee niet door gaan vanwege bedreigingen aan zijn adres. Uiteindelijk werd Henk Dissel opgebeld om het optreden te doen.

‘Heel triest’

,,Ja, dat is heel triest en helaas de realiteit van vandaag”, vertelt Lee in gesprek met weekblad Story. De zanger zegt dat hij het optreden heel graag had gedaan. ,,Omdat Jan ook al jaren een vriendje van mij is. Maar goed, als de mensen die er verstand van hebben, het niet veilig vinden, dan houdt het op.”

Beter Laat Dan Nooit

De zanger zou daarnaast meedoen aan het populaire programma Beter Laat Dan Nooit, maar ook dat ging helaas niet door. ,,Niet omdat ik het geen leuk programma vind, maar ik had geen zijn om een blok aan het been te zijn tijdens zo’n reis”, legt hij uit. Na het breken van zijn heup in januari, brak Lee een maand geleden ook nog zijn hand.

Hand gebroken

De zanger moet dagelijks gebruik maken van zijn hometrainer om te revalideren van zijn heupbreuk, maar tijdens het afstappen na een van die ritjes viel hij en kwam verkeerd op zijn hand terecht. Gelukkig is Lee inmiddels verlost van het gips. ,,Het was geen pretje; ik kon nog geen knoopje vastmaken en mijn vrouw Laura moest me overal bij helpen. Gelukkig kan ik altijd op haar rekenen, ze is mijn lot uit de loterij.”

Tags

JAN SMITLEE TOWERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck