Lee Towers reageert op dreigende woorden André Hazes

Lee Towers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Lee Towers haalt zijn schouders op bij het dreigement van André Hazes die hem van de troon wil stoten in Ahoy. ,,Dan is hij nog wel een paar jaar bezig.”

‘Ahoy moet van mij worden’

Lee Towers heeft 51 keer in Ahoy gestaan en er is geen enkele artiest die daar vaker heeft opgetreden dan hij. Maar André Hazes dreigde een tijdje terug hem van die troon af te stoten. ,,Daar wil ik overheen. Ik wil op een dag mr. Ahoy zijn. Ahoy moet echt van mij worden”, zei André toen tegen het ANP.

‘Dan is hij nog wel even bezig’

Maar Lee Towers haalt zijn schouders ervoor op. ,,Ach, daar moet je reëel mee omgaan toch? Het is niet na mij de zondvloed, hij doet het goed en is jong genoeg”, zegt hij in weekblad Weekend. Toch denkt hij niet dat het André gauw gaat lukken. ,,Maar als je ziet dat ik 51 keer in die zaal in Ahoy heb gestaan, is hij nog wel een paar jaar bezig.”

André kon na zijn uitspraken ook rekenen op een boel kritiek. Veel vonden het niet sympathiek hoe hij sprak over Lee Towers, een zeer gewaardeerde artiest die aan het eind van zijn carrière zit.

Gouden microfoon

En een paar maanden geleden barstte de bom ook al omdat André tijdens het concert van The Streamers optrad met een gouden microfoon. ,,Want er is maar één man die natuurlijk in Rotterdam een gouden microfoon mag hebben: Lee Towers”, legde Lex Uiting uit in RTL Boulevard.

Tags

AHOYAHOY ROTTERDAMANDRÉ HAZESHAZESHAZESFAMILIELEE TOWERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie