Leeft Charlène in gouden kooi? ‘Triest om te zien’

De gouden kooi van Charlene
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Charlène steunt al jaren goede doelen, waaronder campagnes voor de veiligheid van kinderen in het water en de strijd tegen de jacht op neushoorns. Maar haar nieuwe project roept vragen op. ,,Hartverscheurend om je zo achter een tralies te zien”, reageren volgers.

Charlène heeft haar deelname aan een creatief project aangekondigd. Samen met de Zuid-Afrikaanse kunstenaar Junaid Sénéchal-Senekal wil Charlène aandacht vragen voor mensen in de wereld die honger lijden. Veel fans van Charlène hebben bewondering voor haar inzet voor de kansarmen in de wereld, maar er is ook ophef ontstaan over haar nieuwe project.

Een geheime boodschap?

Achter één van de kunstwerken die Charlène op Instagram deelt lijkt een boodschap te schuilen. Met een trieste blik in haar ogen lijkt ze achter de tralies te zitten.

,,Wat een verdriet… Niemand in deze familie is gelukkig. Een paleis dat niets anders blijkt te zijn dan een gevangenis. Ik wens je dat je op een dag gelukkig zult zijn”, reageert iemand. De volger ziet in de vierkante fotolijst een tralies wat zou betekenen dat Charlène in een gouden kooi woont.

Een andere volger noemt het kunstwerk ‘hartverscheurend’. ,,Ik vind het niet leuk om je zo te zien, achter een tralies.”

Tags

CHARLENEPRINS ALBERTPRINSES CHARLENE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck