Leeft prins Harry een leugen? ‘Hij is ongelukkig met Meghan’

Door: Charlotte Wijnen
10-08-2022

Prins Harry verhuisde meer dan twee jaar geleden met Meghan Markle naar Amerika, waar hij volgens insiders ongelukkiger dan ooit is. Dat zou niet alleen te maken hebben met het feit dat hij zijn familie mist, maar vooral met Meghan. ,,Het draait bij Meghan alleen om roem en geld en dat is niet waar Harry voor getekend heeft.”

Harry en Meghan verlieten in 2020 de koninklijke familie om een rustiger leven te leiden in Amerika. Ze verhuisden naar Montecito, maar sindsdien valt het steeds meer mensen op dat Harry ongelukkiger dan ooit lijkt.

Ongelukkig met Meghan

Onlangs hield Harry een toespraak bij de Verenigde Naties, maar het viel een aantal op dat Meghan voortdurend de aandacht probeerde te trekken. Ook werden er verschillende foto’s gemaakt waarop Harry een trieste blik in zijn ogen had. ,,Harry, kom gewoon naar huis. Je ziet er zo ongelukkig uit”, twitterde iemand.

Harry zou niets liever willen, vertellen insiders aan Life & Style. ,,Hij wilde opnieuw beginnen en een rustiger leven leiden in Montecito”, zo vertelt een bron. Maar na meer dan twee jaar daar samen met Meghan te hebben gewoond, verlangt hij terug naar een leven binnen de paleismuren. ,,Bij Meghan draait alles om roem en geld. Dat is niet waar hij voor getekend heeft. Het is alsof hij een leugen leeft.”

‘Harry mist zijn familie’

Ook zou Harry zijn familie enorm missen. Onlangs belde hij zijn broer William om zich te verontschuldigen voor ‘alles wat hij de familie heeft aangedaan’. ,,Hoewel het nog steeds gespannen is tussen de broers, zei William dat Harry altijd welkom is om naar huis te komen”, aldus de bron.

En dat zou Queen Elizabeth gelukkiger dan ooit maken. Ze ontmoette haar achterkleindochter Lilibet pas voor het eerst in juni toen Harry en Meghan naar Engeland vlogen. ,,Het gaat niet goed met de Queen en Harry weet dat zijn oma er niet voor altijd zal zijn. Het weegt op hem dat hij er niet is.”

Meer DenD