Leegloop bij RTL. Ook Linda naar Talpa

Door: Tanja Brouwer
16-01-2019

John de Mol heeft na Wendy van Dijk, Erland Galjaard, Gordon en Johnny de Mol, ook zijn zus Linda de Mol zover gekregen dat ze overstapt van RTL naar Talpa. Na ruim tien jaar verlaat Linda de zender.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Geheim

,,Linda heeft er nooit een geheim van gemaakt over te stappen naar Talpa Network als haar broer haar nodig heeft. Dat moment is nu daar”, laat RTL CEO Sven Sauvé aan RTL Boulevard weten. ,,Gezamenlijk hebben we de afgelopen twaalf jaar vele succesvolle programma’s neergezet zoals Ik Hou Van Holland, Linda’s Zomerweek, Oh Wat Een Jaar!, Weet Ik Veel en Familie Kruys. Mede dankzij Linda bereiken deze titels een miljoenenpubliek. Naast dat Linda een zeer prettige collega is, is ze een enorme vakvrouw die precies aanvoelt wat de kijker wil zien.”

Angela de Jong

TV-recensent Angela de Jong heeft gisteren haar kritische mening gegeven over de ‘aankopen’ van John de Mol. Zij wijst de lezer erop dat John de Mol in 2004/2005 ook de ene na de andere BN’er van de concurrenten kaapte voor zijn zender Talpa. De zender werd echter geen succes, en ging na twee jaar van de buis.

Meer DenD