Lekker Doen is lekker gratis

Lekker Doen
Door: Jos La Grande
10-09-2020

Het kersverse magazine Lekker Doen ligt in alle 123 supermarkten van Dirk van den Broek. De speciale uitgave met als thema Gezond Genieten is voor alle klanten van Dirk lekker gratis.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In Lekker Doen een interview met tennisster Kiki Bertens over haar onlangs verschenen boek, haar sportcarriere en haar voedingsgewoonten. Ook kijkt Lekker Doen mee in het dagelijks leven van Nederlanders hoe ze hun dag indelen en wat er op tafel komt. Met veel tips en adviezen vanbdeskundigen.

Lekker Doen

In de media

Afgelopen dagen melden verschillende media de lancering van Lekker Doen. Wat schreven zij?

ADFORMATIE:

‘Lezers krijgen een kijkje in het dagelijks leven van Nederlanders hoe zij hun (gezonde) maaltijden kiezen in combinatie met hun werk, studie en hobby’s. Daarbij krijgen ze tips van een personal coach en een voedingsdeskundige’, aldus Adformatie.

VILLAMEDIA:

Supermarktketen Dirk van den Broek komt met een nieuw magazine onder een een oude naam: Lekker Doen. Het nieuwe tijdschrift ligt vanaf medio september in 123 supermarkten, aldus Villamedia.

DISTRIFOOD:

‘Een van de eerste supermarktbladen van Nederland is terug van weggeweest. Dirk van den Broek lanceert medio september een compleet vernieuwde versie van Lekker Doen met als thema ‘gezond genieten’ in alle 123 supermarkten in Nederland’, schrijft Distrifood.

Lekker Doen
Lekker Doen

Meer DenD