Lekte Yolanthe ‘date’ met model uit voor wraak op Wesley?

Yolanthe neemt wraak op Wesley
Door: Charlotte Wijnen
12-01-2022

Yolanthe is alwéér gespot met Lentini Eersteling. Maar hoe echt is de romance nou eigenlijk? Is Yolanthe uit op wraak op haar ex Wesley, of ziet ze echt wat in het 26-jarige fotomodel?

Verschillende media meldden onlangs dat Yolanthe een nieuwe liefde zou hebben. Niet Jasmina Stoffels zou haar hart hebben veroverd, maar het mannelijke model Lentini Eersteling. Maar hoewel Yolanthe eerder het liefst stil bleef over haar liefdesleven, lijkt ze de afgelopen tijd juist graag gezien te willen worden met de man. Wil ze Wesley niet gewoon jaloers maken?

Twijfels over echtheid ‘romance’

Dat is wat weekblad Story deze week suggereert. Yolanthe heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Wesley haar pijn heeft gedaan met zijn gedrag binnen hun huwelijk, zo schrijft het blad. Dat ze zich nu plotseling zo openlijk met een andere man laat zien, is dan ook opvallend te noemen.

Insiders melden aan het weekblad dat Wesley altijd de grote liefde van Yolanthe zal blijven. Mocht ze het publiekelijk toegeven dat Lentini haar nieuwe vriend is, zou ze volgens de insiders nog steeds hunkeren naar een liefdesgebaar van Wesley.

En dat zou precies de reden zijn waarom ze de ‘romance’ expres zou hebben uitgelekt. Wesley zou jaloers kunnen worden waarna hij wél voor Yolanthe zou willen gaan.

Dit zegt Wesley zelf erover

Wanneer Story de geruchten over Yolanthe en Lentini met Wesley bespreekt, wil hij er weinig over kwijt en noemt hij het ‘onzin’. ,,Ik heb geen idee wie hij is. Ik heb er ook niet met Yolanthe over gesproken. Wij spreken over heel andere dingen. Niet over deze onzin allemaal”, aldus Wesley.

Meer DenD