Lenie ’t Hart zet streep onder verleden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Zeehonden-activiste Lenie ’t Hart heeft nu definitief een streep onder haar verleden met Karst van der M. gezet. Lenie is ruim een kwart eeuw van haar leven met Karst samen geweest, maar heeft onlangs besloten van de kindermisbruiker te scheiden.

Karst heeft zich in de jaren negentig schuldig gemaakt aan kindermisbruik. Hij is hier dan ook voor veroordeeld. Maar na de veroordeling van Karst heeft Lenie er toch voor gekozen om met hem het huwelijksbootje in te stappen. Nu laat ze echter weten het hoofdstuk met Karst definitief afgesloten te hebben. Toen Lenie alle feiten op een rijtje had gezet donderde ze hem meteen het huis uit. ,,Ik heb hem direct het huis uit gezet en de scheidingspapieren aangevraagd. De verhalen hebben een hoop ellende in mijn leven veroorzaakt, wat mij noodzaakte een aantal zaken in mijn leven te veranderen.” Lenie laat weten dat ze de tijd met Karst écht achter zich wil laten. ,,Het boek is dicht en het liefst spreek ik hem nooit meer.”

Familie

Nu haalt Lenie haar geluk uit haar familie en gaat ze vaak langs bij haar kinderen. Vooral met haar zoon Pieter heeft ze vaak contact. ,,Ik zie hem zo veel mogelijk. Maar vaak heb ik op afstand contact met hem. Hij is namelijk piloot van een KLM Boeing 787 toestel wat ervoor zorgt dat hij vaak ver weg is”, vertelt ze aan weekblad Privé.

Tags

FAMILIEGESCHEIDENKARST VAN DER M.KINDERMISBRUIKLENIE 'T HARTZEEHOND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck