Lente: ‘Manuel heeft mij bedrogen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Begin dit jaar kwam de affaire van de getrouwde Manuel Venderbos en presentatrice Lente Voorhoeve uit. De RTL-verslaggever heeft meerdere keren zijn vrouw bedrogen, maar zij heeft hem inmiddels vergeven. Lente was daarentegen erg lang boos op Manuel, want zij beweert dat hij ook tegen haar gelogen heeft.

Kinderen

,,Na mijn scheiding had ik me voor het eerst weer opengesteld voor een man”, vertelt Lente aan weekblad Story. ,,Manuel had mij verzekerd bij zijn vrouw weg te zijn. Ik geloofde heb. Ik heb het een paar keer gevraagd en had geen reden om aan te nemen dat hij loog.” De presentatrice zegt erg gelukkig met hem te zijn geweest, en hij zou zelfs haar kinderen meerdere keren hebben ontmoet. ,,Maar toen bleek dat hij al die tijd tegen me had gelogen. En tegen zijn vrouw.”

Collega’s

Lente is binnenkort iedere woensdagavond te zien in een nieuw programma op RTL5. Dat betekent dat Lente en Manuel collega’s worden, maar de presentatrice ziet geen problemen. ,,Ik ga ervan uit dat we elkaar bij RTL niet zien. Ik zal hem in elk geval niet opzoeken. Want er is geen contact en dat wil ik zo houden.” Lente is namelijk helemaal klaar met Manuel. ,,Voor zijn vrouw en twee kinderen hoop ik dat ze eruit komen en opnieuw gelukkig worden. Ik gun haar de wereld. Maar het hoofdstuk Manuel is voor mij gesloten. Dat bedrog accepteer ik niet.”

Lente is inmiddels gelukkig met Jelle. Aan het weekblad vertelt ze dat ze enorm blij is met hem. Vooral omdat hij geen BN’er is.

Tags

AFFAIRELENTE VOORHOEVELIEGENMANUEL VENDERBOSMINNARESRELATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck