Lente wil affaire met Manuel ‘verwerken’

Lente Voorhoeve en Manuel Venderbos hebben maandenlang een wilde affaire met elkaar gehad. Naar eigen zeggen is die periode nu écht voorbij, en wil Lente weer rust in haar leven.

Verliefd

De getrouwde Manuel Venderbos, voormalig EO-presentator en tegenwoordig RTL-verslaggever, is meerdere malen gezien met Lente. Hij ontkende dat er meer speelde tussen hen, maar werd vervolgens samen met de blondine in een auto gespot. Ze hingen doeken voor de ramen van de auto en kwamen pas minuten later weer uit het voertuig. Het is niet moeilijk om te bedenken wat zich in de auto heeft afgespeeld.

Lente vertelde eerder dat Manuel beweerde dat zijn huwelijk voorbij was, en werd hopeloos verliefd op de verslaggever. Wat ze niet wist is dat Manuel gewoon nog getrouwd was met Suzanne van der Velde, en zij dus zijn minnares was! Nu zegt ze tegen weekblad Story het volgende: ,,Ik mag van geluk spreken dat ik veel lieve mensen om me heen heb. Ik weinig negatieve reacties gehad. Ze vonden het eerder vervelend voor me dan dat ze me iets kwalijk nemen.” 

Toekomst

Lente hoopt dat ze binnenkort weer rust krijgt, want daar is ze volgens eigen zeggen wel aan toe. Toch sluit ze volgens weekblad Story niet uit dat ze ooit samen met Manuel een programma gaat maken.