Leo de Haas legt eigen auto ongeluk vast met dashcam

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Leo de Haas, bekend van het programma Blik op de Weg, is betrokken geraakt bij een aanrijding. Dit gebeurde dinsdagavond op de snelweg dichtbij Arnhem en alles is op camera vastgelegd!

Botsing

Een vrachtwagen met aanhanger wisselde onaangekondigd van rijstrook waardoor hij tegen Leo de Haas zijn dure Tesla aan botste. Het ongeluk gebeurde rond 18:00 uur op dinsdagavond.

Getuigenoproep

De Haas vertrouwt de bestuurder niet en doet een getuigenoproep. ,,Ik heb redenen om aan te nemen dat wederpartij een ander verhaal hierover gaat vertellen dan ik. Daarom zou ik graag in contact komen met eventuele getuigen.” De oproep heeft gewerkt en Leo deelt een video van het ongeluk.

Dashcam

Op de beelden is te zien hoe de aanrijding ontstaat. De vrachtwagenchauffeur wisselt plotseling van baan en er is te zien dat hij daadwerkelijk geen richtingaanwijzer heeft gebruikt. De vrachtwagen slingert heftig over de snelweg na de botsing maar de chauffeur kan uiteindelijk toch weer controle over het voertuig krijgen.

,,Chauffeur van de oprijwagen: ‘Je had me bijna doodgemaakt’ Oh, okee” post de Haas op Twitter, met de video erbij waarin te zien is dat de chauffeur hem aanrijdt en niet andersom.

‘Ik ben oké’

Volgens Leo is niemand gewond geraakt, op zijn auto na. Zijn rode Tesla is goed beschadigd aan de rechte voorzijde.

https://twitter.com/digihaas/status/1181819837099761664

Tags

AANRIJDINGAUTOONGELUKTESLAVRACHTWAGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck