Léonie Sazias krijgt weer chemotherapie

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Léonie Sazias van 50PLUS was blij om weer terug te zijn in de Tweede Kamer. Maar haar enthousiasme was weer snel voorbij, want de kanker is weer terug. 

Ze trekt zich tijdelijk terug uit de Tweede Kamer voor een vervolgbehandeling wegens darmkanker. De voormalig televisiepresentatrice was vorig jaar nog succesvol geopereerd en kon vrij van kanker aan de slag. Vorig jaar maart werd bekend dat ze aan darmkanker leed. ,,Ik wil en ga me volledig concentreren op mijn herstel”, zegt ze nu.

Léonie wordt tijdens haar ziekteverlof van zestien weken vervangen door haar secretaris, Simon Geleijnse.

Slecht nieuws

Begin dit jaar kreeg Léonie buikgriep en het ging maar niet over. Ze besloot om naar het ziekenhuis te gaan en daar werden wat foto’s gemaakt. ,,Er stonden in eens twee mannen naast me bed en ze zeiden: het gaat niet goed. Mijn man en ik waren zo erg verbaasd’’, vertelt Léonie in een interview met Shownieuws. Ze vond het moeilijk om het slechte nieuws voor de tweede keer te horen. Het nieuws heeft veel impact op haar gezin. 

Tijdens het interview wordt haar de vraag gesteld of ze weer helemaal haar zelf is, Léonie schudt nee en zegt: ,,Ik heb nog steeds niet mijn energie en conditie terug. Dit komt door de chemotherapie die behoorlijk zwaar was.”

 

Tags

50PLUSDARMKANKERKANKERLÉONIE SAZIAS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck