Leontine begint nieuw leven: ‘Op zoek naar eigen huis’

Leontine begint aan nieuwe levensfase
Door: Charlotte Wijnen
23-06-2022

Alles wijst erop dat het definitief over en uit is tussen Marco Borsato en Leontine. Terwijl hij er alles aan doet om haar hart weer te veroveren, is Leontine bezig met het opbouwen van een nieuw leven. ,,Leontine heeft verteld dat ze op zoek is naar een ander huis.”

Na het Voice-schandaal trok zowel Marco als Leontine zich terug uit de publiciteit. Dat deden ze ieder in hun eigen omgeving. Zij in haar twee-onder-een-kapwoning in Huizen en hij in zijn appartement in Alkmaar.

Trouwring afgedaan

Hoewel beiden niets zeiden over een breuk, vertelde een goede vriend van Marco onlangs dat Leontine geen contact meer met de zanger wil. ,,Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn”, vertelde de goede vriend in weekblad Privé.

Nu blijkt dat Leontine ook nog haar trouwring heeft afgedaan. En dat zegt genoeg, want toen zij en Marco in 2020 uit elkaar gingen bleef ze de ring dragen.

Druk aan het rondkijken voor nieuwe woning

Leontine zou het verleden achter zich willen laten en een nieuw leven willen beginnen. Bronnen melden aan weekblad Story dat Leontine weg wil uit haar woning in Huizen, die ze sinds de scheiding huurt. ,,Leontine heeft verteld dat ze op zoek is naar een ander huis”, vertellen insiders. ,,Ze is druk aan het rondkijken.”

Toen ze naar Huizen verhuisde, woonden haar kinderen Luca, Senna en Jada nog bij haar. Inmiddels woont Luca al enige tijd samen met zijn vriendin Daisy Piras en Jada is onlangs naar Amsterdam verhuisd. Een kwestie van tijd tot ook Senna de deur uitgaat.

Leontine blijft in Het Gooi

Wanneer Leontine alleen overblijft samen met hondje Obi, is het niet gek te noemen dat ze kleiner wil gaan wonen. Volgens Story blijft Leontine zoeken in de omgeving Het Gooi, omdat dit de plek is waar ze al haar hele leven woont.

Meer DenD