‘Leontine betrapte Marco met vrouw in hotel Barcelona’

Marco Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Steeds meer details komen naar buiten over de scheiding van Marco Borsato en Leontine. Weekblad Privé is zelfs een dag eerder uitgekomen om een opmerkelijk verhaal te brengen. Leontine zou haar man betrapt hebben met een andere vrouw!

Wintersport met collega’s

Het verhaal zou zo uit een film kunnen komen, want bizar is het zeker. Marco Borsato ging volgens weekblad Privé in 2006 met zijn hele team van The Entertainment Group op wintersport. Al zijn werknemers gingen mee, en Leontine bleef thuis achter. Met een van zijn werknemers, een vrouw die zijn agenda beheerde, kon hij het net iets té goed vinden. Tijdens de wintersport hadden ze het erg gezellig samen en zijn er foto’s van hen tweeën gemaakt waarop hun bijzondere band goed te zien was.

Vervelende verrassing

Nietsvermoedend deed Leontine een aantal weken later nietsvermoedend een USB-stickje in de televisie op een hotelkamer. Samen met een paar vriendinnen genoot ze van een weekje Barcelona en op de hotelkamer wilde ze de vakantiefoto’s van haar en Marco laten zien. De eerste kiekjes op de stick waren van haar en Marco, maar daarna verschenen er hele andere foto’s op de televisie! Op datzelfde stickje bleken de vakantiefoto’s te staan van de agendabeheerster en Marco! Leontine zag hen samen kussend, knuffelend in een skilift. Een bron vertelt aan weekblad Privé dat Marco in eerste instantie ontkende, maar dat Leontine wist hoe de vork in de steel zat. De vrouw wilde niet scheiden, maar eiste één ding van Marco: zijn werkneemster ontslaan. Maar of daar de affaire mee op hield?

 

 

Tags

AFFAIRECOLLEGAIRIS HONDLEONTINE BORSATOMARCO BORSATOPRIVESCHEIDINGVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie