Leontine Borsato terug op tv: ‘Vreemde combinatie’

Leontine maakt comeback op tv
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De opnames van het nieuwe seizoen van Het Jachtseizoen gaan binnenkort weer beginnen en Juicechannel weet al een aantal deelnemers te noemen. Zo zou Leontine één van de BN’ers zijn die we binnenkort in een oranje uniform zullen zien…

In Het Jachtseizoen probeert het team van StukTV, bestaande uit Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns, ontsnapte BN’ers in de kraag te vatten voor de tijd om is. Sinds 2016 wordt er ieder jaar in het najaar een nieuw seizoen gemaakt en geüpload op YouTube en sinds 2021 worden er ook speciale afleveringen uitgezonden door SBS6.

Opnames

Volgens Juicechannel begint binnenkort een nieuw seizoen van Het Jachtseizoen. ,,Het gaat waarschijnlijk om afleveringen die weer op tv uitgezonden gaan worden, want het zijn weer duo’s dit keer”, meldt het kanaal op Instagram. ,,Volgens onze bron starten de opnames eind februari/begin maart.”

‘Leontine doet mee’

Vorige week onthulde Juicechannel dat Jaimie Vaes en Estelle Cruijff als duo mee gaat doen en vandaag weet het kanaal meer namen te onthullen. ,,Dit vinden wij nogal een gekke combinatie, maar Leontine Ruiters doet samen met Willie Wartaal mee.”

Meer namen onthuld

Naast Leontine, zou ook Demi de Boer in het komende seizoen te zien zijn. Ze zou meedoen met Ronnie Flex, maar omdat de twee een ‘pauze’ hebben zou haar vader Ronald de Boer de plek van de rapper innemen. ,,Al is dit nog niet helemaal zeker”, schrijft Juicechannel.

Tags

HET JACHTSEIZOENJUICELEONTINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck