Leontine Borsato viert feest: ‘In love!’

Leontine de Ruiter
Door: Lois Kuhfus
23-09-2020

Het is een feestelijke dag voor de Borsato’s. De middelste zoon van Leontine en Marco is vandaag jarig. Senna blaast 19 kaarsjes uit. Leontine is trots op haar zoon en deelt schattige kiekjes uit de oude doos op haar Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Senna

Leontine is trots op haar jarige zoon en laat dit duidelijk zien. Ze verrast haar volgers met schattige foto’s uit de oude doos. Bij de babyfoto’s van haar jarige zoontje schrijft ze: ,,Happy Birthday lieve @sennaborsato Love you to the 🌙 and back and back again ❤️ and again and again…….

Leontine gooit hoge ogen met de foto’s. BN-ers reageren massaal onder de post en wensen Senna en Leontine een fijne dag toe: ,,Aaaaaah zooooo lief!!🎉🎉🎉❤️ reageert Wendy van Dijk. Ook goede vriend Leco reageert: ,,Gefeliciteerd lieve schat.”

Ook kleine zus Jada Borsato zet haar broer in het zonnetje op zijn verjaardag. Zij plaatst een schattige foto van hen samen op haar Instagram-story.

LEES OOK:

Heeft Leontine Borsato een midlifecrisis?

Beeld: screenshot instagram @jadaborsato

‘In love’

Dit is de eerste verjaardag voor Senna dat zijn ouders gescheiden zijn. Leontine en Marco kondigde in februari hun breuk aan. Sindsdien zit Marco er doorheen: hij liet lang niets van zich horen en bracht uiteindelijk naar buiten dat hij kampt met een burn-out.

Met Leontine lijkt het een stuk beter te gaan nu de scheiding achter de rug is. Zij plaatst op Instagram regelmatig foto’s van zichzelf waarop zij dolgelukkig lijkt te zijn. Zo ook vandaag post zij een foto op haar Instagram story waar ze bij schrijft ‘In love!’. Op de foto is te zien hoe Leontine lachend poseert in het College Hotel.

Beeld: screenshot Instagram @leontineborsato

Meer DenD