Leontine draagt mondkapje dat virussen dood

Leontine
Door: Tanja Brouwer
28-05-2020

Het dragen van een mondkapje wordt de komende tijd steeds normaler en er zijn al verschillende hippe exemplaren op de markt. De 20-jarige Britt besloot het bedrijf ‘Shut your Mouth’ op te zetten, en al verschillende Bekende Nederlanders zijn klant. Waaronder Leontine Borsato. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Virussen gedood

De mondkapjes zien er namelijk niet alleen hip uit en zijn dus een stuk leuker dan de witte exemplaren die nu bij veel supermarkten te koop zijn. Britt vertelt aan Noordhollands Dagblad dat er nog een ander voordeel dan alleen de looks is. ,,De zilverionen in de stof doden virussen op het textieloppervlak”, vertelt de jonge vrouw. ,,Die deeltjes houden bacteriën tegen en zorgen dat virussen niet verder kunnen ontwikkelen als het op het textiel terecht komt. Ik moest eerst onderzoeken of het wel klopte, en ik krijg allerlei certificaten binnen. Het zijn geen medische mondkapjes, maar ze hebben wel een antibacteriële werking.”

Prijzig


Verschillende bekende Nederlanders, waaronder dus Leontine Borsato en ook Koen Kardashian, hebben reclame gemaakt voor de mondkapjes die binnen anderhalve dag waren uitverkocht. Zoals de meeste producten die bekende Nederlanders aanprijzen, kosten ook deze behoorlijk veel. Terwijl de meeste mondkapjes voor een paar euro in de winkel liggen, kosten deze 30 euro per stuk.

Meer DenD