‘Leontine dumpt achternaam Borsato’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ruiters: zo luidt de meisjesnaam van Leontine Borsato. De kans bestaat dat ze die naam snel weer zal gebruiken en ook met die naam weer bekend wil staan. De eerste stap heeft ze namelijk al gezet door de brief van de Bank Giro Loterij die naar alle adressen in Nederland is verstuurd, niet meer met de naam ‘Borsato’ te ondertekenen.

Affaires

Eind 2019 kwamen er verschillende affaires van Marco Borsato aan het licht. Eén daarvan is door hem zelf bevestigd: die met pianiste Iris Hond. Volgens hem hebben ze maar eenmalig het bed gedeeld, speelde dat zich tien jaar geleden af en wist Leontine al lang van die misstap. Maar niet veel later waren er bronnen die tegen weekbladen zeiden dat het helemaal niet eenmalig was en dat ze recent nog een avontuurtje zouden hebben beleefd. Vervolgens kwamen er geruchten over Marco Borsato met zangeres Maan, Marco met een werkneemster van hem en Marco met een vakbondsvrouw. Gingen al die prachtige liefdesliedjes van Marco dan toch niet over Leontine?

Laat ze Borsato achter zich?

Hoewel het voor Leontine vast niet als een enorme verrassing zou komen dat Marco zich soms liet verleiden, het is tenslotte een beroemdheid met Italiaanse roots, zal dit zelfs voor Leontine te gortig zijn geworden. Besluit zij om na ruim twintig jaar zijn naam te hebben gedragen Borsato voorgoed achter zich laten?

Tags

AFFAIRESBORSATOMAANUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck