Leontine gebruikt meisjesnaam

Leontine Borsato
Door: Tanja Brouwer
03-07-2020

Leontine neemt niet alleen afstand van Marco, maar ook van naam Borsato. Shownieuws meldt dat Leontine op de gastenlijst van de boekpresentatie van Saskia Noort vermeld stond onder Ruijters.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Koken voor gezin

Op haar Instagram noemt Leontine zichzelf nog Borsato, maar het lijkt een kwestie van tijd voordat ze ook daar haar meisjesnaam Ruijters gaat gebruiken. Zij en Marco liggen in scheiding en wonen al een paar maanden niet meer samen. Toen de breuk begin dit jaar bekend werd, pakte Marco zijn biezen en vertrok naar zijn moeder Mary die in Stompetoren woont. Leontine bleef achter in de echtelijke villa. Marco is daar nog wel regelmatig te vinden, want zo nu en dan eten ze samen met de kinderen.

Affaires

Marco en Leontine waren twintig jaar getrouwd. De aankondiging van de scheiding kwam vlak nadat de affaire tussen de zanger en Iris Hond uitkwam en er ook geruchten over andere romances rondgingen. Zo zou Marco het bed hebben gedeeld met zangeres Maan, een lid van zijn fanclub en een werkneemster. Marco heeft alleen de affaire met Iris bevestigd.

Meer DenD