‘Leontine gedumpt door John’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Terwijl de ene na de andere liefdesverklaring je vandaag om de oren vliegt, blijft het angstvallig stil op de Instagram van Leontine Borsato. Waarom? ,,John heeft haar gedumpt!’’, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Na de breuk met Marco Borsato vond Leontine weer het geluk bij multimiljonair John Huiberts. Smoorverliefd vertelde ze in allerlei interviews dat John dé man voor haar is. ,,Hij heeft voor mij alles wat een man moet hebben”, zo zei Leontine een paar maanden geleden nog in gesprek met weekblad Story. Maar ondertussen gingen er vreemde verhalen rond over John. Volgens Yvonne Coldeweijer had John namelijk altijd relaties met meerdere vrouwen tegelijk. ,,Ik heb Leontine nog gewaarschuwd voor dit figuur, maar ze luisterde niet”, schrijft de juicekoningin op Instagram.

‘Gedumpt’

De liefde tussen Leontine en John zou inmiddels over en uit zijn. ,,Volgens zijn omgeving heeft hij haar gedumpt!”, aldus Coldeweijer. ,,Hij vertelt aan iedereen dat hij Leontine maar een luie meid vindt. Hij vond haar wel lief, maar vond haar wat zwaar op de hand, aldus de betrouwbare bron. John is zelf totaal niet serieus en had daar niet zoveel mee.”

‘Inhoudsloos’

Waarom vond hij Leontine lui? Volgens de bron van Yvonne leidt John een actief leven en staat hij graag vroeg op. ,,Leontine is meer een uitslaper en voert niet veel uit op een dag. Dit inspireerde hem niet echt en hij vond haar wat inhoudsloos.” Inmiddels zou John weer samen zijn met zijn ex.

Tags

LEONTINERELATIEBREUK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie