‘Leontine heeft anderen gedatet’

Leontine Borsato
Door: Charlotte Wijnen
18-06-2021

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan: Marco Borsato en Leontine hebben elkaar de liefde weer verklaard. Maar het had ook héél anders kunnen aflopen. Leontine was namelijk aan het daten met andere mannen.

Niet officieel

Marco plaatste gisteren een opvallende post in zijn Instagram Stories. Een hoop bewegende vlinders waar hij bijschreef: ,,Ze zijn overal”. Vervolgens kregen we nog een hele boel bewegende hartjes te zien. En dat het om Leontine gaat werd gelijk bevestigd: zij deelde de berichten van Marco.

De posts wijzen erop dat het stel weer bij elkaar is, terwijl dat niet het geval is. Althans, niet ‘officieel’. Het management van de zanger laat weten aan Shownieuws dat ze het ‘leuk, gezellig en romantisch hebben’, maar van een officiële relatie is nog geen sprake.

Dates met anderen

Leontine heeft namelijk al die tijd helemaal niet op haar ex-man lopen wachten. Volgens Patty Brard heeft ze gewoon met anderen gedatet. ,,Leontine heeft hier en daar een dateje gehad met de één en ander”, vertelt ze in Shownieuws.

Daar wordt presentator Bart Ettekoven wel nieuwsgierig van. Maar Patty weet niet of Leontine onlangs nog een date met een ander gehad heeft. Het had in ieder geval tussen Marco en Leontine héél anders kunnen aflopen als er iets was opgebloeid uit de dates…

Meer DenD