Leontine heeft nieuwe vriend: ‘RTL Boulevard zoekt zijn naam’

Leontine heeft een nieuwe vriend
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Van de ‘vorm’ waar Marco Borsato en Leontine voor lange tijd over spraken, blijkt niets meer over te zijn. Leontine leeft haar eigen leven en naast leuke dingen doen met vriendinnen, zou ze aan het daten zijn met een andere man…

Nadat Marco beschuldigd werd van seksueel overschrijdend gedrag, wil Leontine niets meer met hem te maken hebben. Lange tijd probeerde Marco haar terug te winnen, maar al snel werd het duidelijk dat Leontine geen contact meer met hem wil. Sterker nog: ze zou alweer een nieuwe vriend hebben.

Wie is de man die Leontine weer gelukkig maakt?

,,Ik hoor van een spion dat Leontine momenteel aan het daten is met iemand anders”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. De grote vraag luidt: wie is de man die Leontine weer gelukkig maakt? ,,Ik hoor dat RTL Boul ook al een tijdje aan het speuren is naar de nieuwe vlam van Leo.”

Wie haar nieuwe liefde ook mag zijn, Leontine doet er in ieder geval alles aan om het zo geheim mogelijk te houden. Want hoewel ze weer actief is op social media, zorgt ze ervoor dat haar volgers nog geen glimp van de man hebben kunnen opvangen.

Marco vertrokken naar Italië

Of ook Marco van de nieuwe liefde van zijn ex afweet is niet bekend. Hij heeft de motor gepakt en is in het geheim vertrokken naar Italië waar hij zijn gedachten even kan verzetten. Waar hij heengaat in Italië is niet bekend; de zanger doet er alles aan om niet gezien te worden.

Tags

GEHEIMLEONTINEMARCO BORSATONIEUWE LIEFDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie