Leontine in het gips: wat is er gebeurd?

Leontine heeft pols gebroken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine laat in een filmpje op Instagram zien dat ze in het gips zit. ,,Ik heb mijn pols gebroken”, legt ze uit. Wat is er gebeurd?

Terwijl Leontine een pakketje openmaakt van Romy Monteiro, valt het meteen op dat haar arm in het gips zit. ,,Oja, dit even terzijde, maar ik heb mijn pols gebroken”, legt ze uit.

Wat is er gebeurd?

Leontine laat aan haar volgers zien dat haar arm in het gips zit, maar kan gelukkig wel haar hand nog bewegen. Hoe ze haar pols heeft gebroken vertelt ze niet.

Betrapt

Eerder deze week kwam naar buiten dat Leontine en Marco in het geheim met elkaar afspreken. Marco werd door Story-fotograaf Edwin Smulders betrapt bij de woning van Leontine. Op de foto’s die in het weekblad zijn gepubliceerd, is te zien hoe de Porsche Taycan van Marco geparkeerd staat op de oprit van de huurwoning van Leontine. Samen met dochter Jada loopt Marco naar binnen.

‘Geheime afspraakjes’

Volgens bronnen uit de omgeving van Marco en Leontine was het niet het eerste ‘geheime afspraakje’ van Marco en Leontine. Er wordt dan ook gefluisterd dat de twee weer bij elkaar komen.

Tags

LEONTINE RUITERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck