Leontine krijgt geen hulp bij verhuizing

Leontine helemaal alleen aan het inpakken
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine Ruiters heeft onlangs een landhuis in Huizen gekocht en dat betekent dat ze de verhuisdozen er weer bij moet pakken. Ze is de afgelopen dagen druk bezig met opruimen en inpakken, maar wat opvalt is dat ze dat helemaal alléén doet…

,,En we gaan nog even door met opruimen en inpakken”, schrijft Leontine in Instagram Stories bij een filmpje waarin te zien is dat ze haar kast aan het opruimen is. In een eerder filmpje was al te zien dat ze in haar eentje de slaapkamer aan het opruimen was. Krijgt Leontine geen hulp van de kinderen?

Landhuis gekocht

Vorige maand werd bekend dat Leontine de helft van een dubbel landhuis heeft gekocht voor 1.075.000 euro. Op het huis heeft Leontine een hypotheek van 400.000 euro laten vestigen, wat betekent dat zij 675.000 euro aan eigen geld op tafel heeft gelegd. Dat meldde BekendeBuren.

Het huis heeft een oppervlakte van 142 vierkante meter en telt onder andere vier slaapkamers en twee badkamers. De grote woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin van 132 vierkante meter, gelegen op het noordwesten. Daarnaast beschikt Leontine over een vrijstaande garage.

Marco Borsato

Lange tijd werd er vermoed dat Marco Borsato en Leontine ooit weer bij elkaar komen, maar met deze koop lijkt die kans steeds kleiner te worden. Marco kocht na de scheiding met Leontine een penthouse in Alkmaar, waar hij samen met zoon Luca woont.

Tags

LEONTINELEONTINE RUITERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck