Leontine neemt ‘officieel’ afscheid van Borsato

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Leontine heet nu weer officieel Ruiters in plaats van Borsato. Op het Instagram-account van hun hondje Obi maakt de familie dit bekend…

,,Waarom heet Obi Ruiters, terwijl jullie allemaal Borsato heten?” vraagt een fan op het Instagram-account van het hondje. ,,Goede vraag”, antwoordt waarschijnlijk Leontine of haar dochter Jada. ,,Mama Leontine heet officieel nu weer Leontine Ruiters.”

Nog wel Borsato op Instagram

Op Instagram heet Leontine nog wél Borsato. Maar ook daar heeft het account van Obi antwoord op: ,,Mama heet op Instagram nog geen Ruiters inderdaad. Dat komt omdat mama eigenlijk haar gebruikersnaam naar Leontine wil veranderen, maar die naam al bezet is door een account die niet meer wordt gebruikt, dus zijn we aan het kijken of we de rechten van de naam kunnen opvragen”, aldus de beheerder van het Instagram-account van Obi.

,,Bella en Shaggy heetten/heten al Borsato”, legt de beheerder uit. ,,Dus we vonden het mooi om de Ruiters-naam ook weer in de familie te houden/brengen. (Het is nota bene de hond bij/van mama en niet bij papa, dus eigenlijk heel logisch). Daarnaast vinden we Obi Ruiters ook simpelweg gewoon mooier klinken dan Obi Borsato.”

Na de breuk tussen Marco Borsato en Leontine, wil de presentatrice graag haar meisjesnaam Ruiters weer terug. Dit blijkt nu eindelijk gelukt te zijn.

Tags

BorsatoLeontine BorsatoLeontine RuitersMarco BorsatoObi Ruiters

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie