Leontine niet blij met felicitatie Marco?

Leontine helemaal niet blij met felicitatie vreemdgaande ex
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marco Borsato zette gisteren zijn jarige ex Leontine Ruiters in het zonnetje. Hij feliciteerde haar om klokslag twaalf uur, maar kennelijk zat Leontine daar helemaal niet op te wachten…

Leontine mocht gisteren 56 kaarsjes uitblazen en ook Marco stond stil bij deze mijlpaal. ,,Happy birthday”, schreef hij groot bij een foto van Leontine en een foto van het hele gezin.

Leontine niet blij met felicitatie?

Maar het lijkt erop dat Leontine helemaal niet blij is met de felicitatie van haar ex-man. ,,Oplettende volgers zagen dat dit stipt om 00:00 uur was. De felicitatie heeft er de hele dag opgestaan. Alleen heeft Leontine het bericht van Marco niet gedeeld, terwijl ze dat wel van anderen heeft gedaan”, schrijft Juicechannel.

Verjaardag

Leontine luidde haar verjaardag met haar 22-jarige zoon Senna in. Om klokslag twaalf uur deelde ze in Instagram Stories dat zij en Senna een fles champagne hadden opengetrokken. Ook de dag erna werd Leontine verwend. Ze werd namelijk verrast met een heerlijk ontbijt. ,,Wat heerlijk om mijn verjaardag zo te starten”, schreef ze bij de beelden.

Scheiding Marco

In 2020 scheidden Marco en Leontine na een huwelijk van bijna 22 jaar. Onlangs liet Leontine nog weten dat ze pal achter haar ex-man staat omtrent de beschuldigingen van misbruik. ,,Wij staan allemaal achter Marco”, zei ze in gesprek met Nouveau. ,,Ik vind het alleen lastig om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet. Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen.”

Tags

LEONTINEMARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck