Leontine: ‘Omarm elkaar in gedachten’

Door: Tanja Brouwer
01-04-2020

Leontine is na haar vakantie met een vriendin in Thailand weer terug in Nederland. Gelukkig maar, want nu is ze weer dicht bij haar kinderen. Op haar Instagram laat ze weten dat ze enorm meeleeft met iedereen tijdens deze coronacrisis.

‘In gedachten omarmen’

In het Coronalied dat de naam ‘Zon’ heeft gekregen zong Leontine mee en ook op Instagram is ze erg actief met het mentaal ondersteunen van mensen die het even moeilijk hebben. Zo postte ze gisteren een foto van vier handen die elkaars polsen vasthouden. Daarbij schreef ze: ,,Fysiek kunnen we elkaar voorlopig niet meer aanraken, we kunnen elkaar wel in gedachten omarmen en elkaars inspanning en gebaar waarderen, groot of klein. Samen zijn we sterk!”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een aantal dagen daarvoor schreef ze nog iets voor alle mensen die werken in de zorg en extra hard moeten werken door alle zieken. Ze deelde een actie van een sierradenmaker en Heldenvleugel en liet weten alle zorgmedewerkers heel erg te waarderen.

View this post on Instagram

Voor alle Helden van Nederland die Zorgen, Verzorgen & Ontzorgen Dit handgemaakte zilveren speldje staat symbool voor dankbaarheid en morele steun. @byrcdiamonds maakt al jaren prachtige sieraden en hebben nu met @heldenvleugel.nl een prachtige aktie bedacht: “Wij zijn een Nederlands familiebedrijf en al meer dan 70 jaar maken wij gouden en diamanten sieraden, altijd kleine tekens van emotie en liefde. Wij kunnen geen mondkapjes van goud maken, diamanten niet omtoveren tot eten of een medicijn, maar wij kunnen en willen onze helden laten weten dat wij met z’n allen ontzettend dankbaar zijn. Daarom willen wij dat iedereen die zorgt, verzorgt en ontzorgt een HeldenVleugel krijgt. Wij willen deze vleugel verspreiden en door heel Nederland laten vliegen naar iedereen die een HeldenVleugel verdient. Dit doen wij zonder commercieel belang, zonder verdienmodel. De netto opbrengst zal worden gedoneerd aan het Rode Kruis. Maar wij kunnen dit niet alleen, wij hebben jullie nodig. Via de site kun je een HeldenVleugel bestellen voor diegene waarvan jij vindt dat ze het verdienen. Prijs € 7,50 incl. BTW En misschien wel net zo belangrijk, geef de HeldenVleugel aandacht en deel onze actie! Dat de opbrengst naar het Rode Kruis gaat zal worden gecontroleerd [email protected] Accountants. Nogmaals de HeldenVleugel komt recht uit ons hart en is een tastbaar symbool van dankbaarheid. Leveringsinformatie Wij maken de Heldenvleugel op bestelling en werken volgens de richtlijnen van het RIVM Mocht de overheid maatregelen nemen waardoor het voor ons onmogelijk wordt te produceren, zullen wij de heldenvleugels op een later tijdstip alsnog leveren. Voor ons geldt ook dat dit een uitzonderlijke tijd is waarin wij alles willen geven, maar niet alles kunnen voorzien” Doen jullie mee, koop een Heldenvleugel en/of deel de aktie! Link in bio

A post shared by Leontine Borsato (@leontineborsato) on

Moeder Mary

Het is niet duidelijk waar Leontine op dit moment verblijft. Zij en Marco Borsato zijn na ruim twintig jaar samen onlangs uit elkaar gegaan. De hitzanger verbleef de eerste weken bij zijn moeder Mary, maar zou naar verluidt weer zijn teruggekeerd naar de echtelijke villa.

Meer DenD