Leontine reageert op verzoening met Marco

Leontine Borsato
Door: Eva Steins
16-03-2021

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Net nadat Marco Borsato de hele beerput rondom zijn affaires opengetrokken heeft voor het oog van heel Nederland, komt er een opmerkelijk gerucht naar buiten. Marco en zijn ex-vrouw Leontine zouden weer bij elkaar zijn. Wat heeft Leontine hierover te zeggen?

Het voormalige droomkoppel is nu al ruim een jaar uit elkaar, en beiden verzekerden zij de buitenwereld dat een liefdesreünie er absoluut niet meer in zit. Marco gaf in Linda’s Wintermaand toe meerdere keren te zijn vreemdgegaan toen hij getrouwd was met Leontine. Het overspel van de zanger heeft volgens hem de relatie van hem en Leontine ‘vergiftigd’.

Rendez-vous?

Is er toch nog een kans dat het goedkomt tussen Marco en Leontine? Volgens Patty Brard is het einde van de relatie nog lang niet in zicht.

Weekblad Weekend berichtte eerder dat Marco na de uitzending van Linda’s Wintermaand de nacht doorbracht met Leontine. Dit gerucht wordt ook door Patty in Shownieuws in de wereld geholpen…

Volgens Brard keerde Marco die avond terug in de liefdevolle armen van zijn ex-vrouw. ,,Zaterdagavond is er een soort van verzoening geweest”, vertelt Patty.

De openhartige woorden van Marco tegenover Linda zouden iets losgemaakt hebben bij Leontine. ,,Leontine en Marco hebben samen naar het interview met Linda gekeken. Weekend zag namelijk dat Leontine haar auto bij Marco’s penthouse in Alkmaar stond geparkeerd. Leontine ging pas de volgende ochtend weer met haar auto weg.”

Reactie

Leontine reageert met een cryptische post op Instagram op de geruchten. Zij postte een foto van het gezin met de drie kinderen, die stamt uit 2019. Wat Leontine precies probeert te zeggen met dit gezellige familiekiekje is niet duidelijk…

Ook haar manager heeft gereageerd op het gerucht. Leontine en Marco zijn ouders van 3 kinderen. In het belang van het gezin zijn én zullen er gezamenlijke momenten blijven.’ Daarnaast laat Marco’s manager weten dat het nieuws ‘absolute onzin’ is.

Meer DenD