Leontine verbreekt stilte: zó gaat het nu met haar

Leontine Borsato verbreekt stilte
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine Borsato heeft voor het eerst in maanden weer wat van zich laten horen, en zó gaat het nu met haar…

Leontine laste eind vorig jaar een mediapauze in en heeft nu voor het eerst weer een bericht op social media geplaatst. Ze laat weten dat ze met een vriendin heeft genoten van een weekendje Antwerpen.

‘Het gaat goed’

,,Zon, buitenlucht en vriendschap! (ok, en een beetje wijn) Dé ingrediënten voor een heerlijk weekend bij mijn vriendin in België”, schrijft Leontine bij een foto met haar vriendin.

Onder het bericht stromen de positieve reacties en steunbetuigingen binnen. Eén van haar volgers vraagt hoe het nu met haar gaat, waarop Leontine besluit te antwoorden. In de reactie laat ze weten dat het goed met haar gaat.

En hoewel ze in de kou een zonnebril draagt, vinden meerdere volgers dat Leontine er goed uitziet. ,,Je ziet er goed uit. Geniet van elk moment zolang je kunt. Is je van harte gegund”, zo reageert een andere volger.

Eerste bericht na mediapauze

Het is het eerste bericht nadat er half december door een 22-jarige vrouw aangifte werd gedaan van ‘onzedelijke betastingen’ tegen Marco Borsato.

In 2020 gingen Leontine en Marco uit elkaar nadat de zanger verschillende affaires gehad bleek te hebben. Vorig jaar kwamen ze weer bij elkaar, maar de nieuwe beschuldigingen aan het adres van Marco hebben ingeslagen als een bom. Het management van Leontine liet in december weten dat zij ‘erg aangeslagen’ is. Direct daarna laste zij een mediapauze in. Het is niet bekend of ze op dit moment nog samen is met de zanger.

Tags

aangiftegrensoverschrijdend gedragLeontineLeontine BorsatoMarco BorsatoThe VoiceThe Voice of Holland

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie