Leontine vindt steun bij beste vriendin

Leontine Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Leontine Borsato gaat door een moeilijke tijd. Het huwelijk van haar en Marco Borsato gaat erg slecht na het uitkomen van de affaires van de hitzanger. Gelukkig kan de vrouw altijd rekenen op de steun van haar beste vriendin.

‘Samen lachen, samen huilen’

Om haar vriendin in het zonnetje te zetten post Leontine over hun bijzondere band. ,,Lieve As, wat is het een feestje om jou al vanaf mijn 18de als beste vriendin te hebben, we hebben samen zoveel meegemaakt, ons leven gaat vaak in hetzelfde tempo”, schrijft Leontine. Ze begint over het overlijden van hun ouders en de geboorte van hun kinderen. ,,En nu zijn we samen hier op dit mooie eiland in Thailand waar we samen de reis naar binnen uitbreiden. Samen lachen, samen huilen, samen gieren, samen delen….. Hou van jou.”

Vriendin Astrid reageert op de post van Leontine. ,,Wat wij samen in de afgelopen 34 jaar samen hebben meegemaakt is met geen pen te beschrijven. Heel veel liefde heel veel lachen en ook mindere tijden.” Ze laat weten er altijd voor Leontine te zijn.

Steun van kind

Leontine wordt niet alleen door Astrid gesteund, maar ook door haar dochter Jada. Zondag 8 maart was het Internationale Vrouwendag en Jada greep die dag aan om iets te posten over haar moeder. Bij een foto waar het meisje samen met Leontine op staat schrijft ze ‘Gelukkige Internationale Vrouwendag aan de meest mooie vrouw op de aarde: mijn moeder.’ Ook goede vriend Leco van Zadelhoff staat stil bij de dag. Hij post een foto van Leontine en zet er een hartje bij.

 

https://www.instagram.com/p/B9gBoO-pKIa/

 

Tags

BFFJADA BORSATOLEONTINE BORSATOMARCO BORSATOSTEUN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck