Leontine zoekt steun: ‘Niet zo vrolijk’

Leontine Borsato zoekt steun|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het lijkt niet zo goed te gaan met Leontine. Ze voelt zich wat minder vrolijk en zoekt daarom steun op Instagram.

Het schandaal rondom Marco Borsato heeft ongetwijfeld enorm veel impact op Leontine. Eerder liet ze al via haar management weten dat zij en de kinderen ‘erg aangeslagen en ontdaan’ zijn door de situatie.

Onderzoek in volle gang

Verder heeft Leontine niets losgelaten over de beschuldigingen aan het adres van Marco. Dit gaat voorlopig ook niet gebeuren omdat het onderzoek nog in volle gang is. ,,Alles wat ze zegt, kan dubbel uitgelegd en ge├»nterpreteerd worden”, verklaarde het management aan RTL Boulevard.

Leontine ‘minder vrolijk’

Daarna lastte Leontine een pauze in van social media, maar inmiddels is ze weer actief op Instagram. Hoewel ze zelf maar weinig berichten plaatst, geeft ze wel wat hints door het liken van bepaalde berichten. Zo had Katja Schuurman vandaag een bericht geplaatst waarmee ze anderen een hart onder de riem wil steken.

,,Feeling nogal lekker vandaag! Mocht jij je minder vrolijk voelen, dan hoop ik dat mijn enthousiaste energie via de ether jullie hart bereikt”, schrijft Katja. Leontine heeft het bericht geliked. Laat ze daarmee doorschemeren dat het niet goed met haar gaat?

Tags

LeontineLeontine BorsatoMarco BorsatoThe VoiceThe Voice of Holland

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie